Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam Airport BV telt ongeveer 135 medewerkers. Zij werken binnen diverse afdelingen, uiteenlopend van marketing en communicatie, financiën en personeelszaken tot de luchthavenbrandweer en de havendienst, die verantwoordelijk is voor de gehele operatie op het platform.

Deze mensen vormen samen met de medewerkers van allerlei bedrijven die ook op de luchthaven gevestigd zijn de basis van Rotterdam The Hague Airport. Voorbeelden van bedrijven die opereren op de luchthaven zijn de grondafhandelaar (verantwoordelijk voor het plaatsen van zowel de passagiers als de bagage in het toestel), horeca, winkels, reisbureaus en autoverhuur.

Als je alle medewerkers bij elkaar optelt, kom je op een aantal van ruim 2500 personen. Zij zijn verantwoordelijk voor onze passagiers en het gehele proces hieromheen, variërend van veiligheid tot een lekker kopje koffie voor vertrek.

Rotterdam The Hague Airport beoogt een luchthaven te zijn met een 5 sterren uitstraling. Die is niet alleen afhankelijk van kwaliteit, efficiënte processen en goede bereikbaarheid, maar vooral ook van de positieve en gastvrije uitstraling van al onze medewerkers!

Dat verwachten we dus ook van onze stagiaires:
 Een hele enthousiaste en gemotiveerde houding, initiatiefrijk en ondernemend. Uiteraard moet je kleding netjes zijn en ben je altijd op tijd.

Wat kan je als stagiaire van ons verwachten?
Een heleboel!
Wij laten je veel bijzondere kanten van de luchthaven zien, van de brandweerkazerne - en oefeningen tot aan de bagageafhandeling, de catering, de havendienst, het reisbureau, het werk van de stewards/ stewardessen en de verkeerstoren. Op diverse plekken kun je uiteenlopende werkzaamheden verwachten, bijvoorbeeld het invoeren van klantengegevens op de computer of het bedienen van passagiers in het restaurant.

Deze Champs zijn je al voor

Ervaringen van Champs