Ontdek je talenten en kwaliteiten

Tijdens workshops ontdek je met een coach van Champs on Stage en je klasgenoten waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We bespreken verschillende werkzaamheden en beroepen en je leert hoe je bedrijven het beste kunt benaderen voor een leuke stageplaats.

Doe ervaring op in het bedrijfsleven

Voordat je naar het mbo gaat, is het belangrijk dat je weet welke beroepsrichting bij jou past. De stages zijn bedoeld om je hierbij te helpen. Tijdens je stage kun je in de praktijk ervaren of een een bepaalde beroepsrichting bij je past. Kies daarom een stagebedrijf dat zoveel mogelijk aansluit bij het werk dat jou leuk lijkt.

Kies je vervolgopleiding bewust

Als je weet wat je leuk vindt en welke studierichting bij je past, ben je beter voorbereid op het intake gesprek voor je mbo opleiding. Ook weet je dan waarom je vmbo diploma belangrijk is. 

Misschien loop jij straks stage bij...

Klik op het logo van het bedrijf waar je meer over wilt weten en misschien wel stage kunt lopen.

Het verhaal van...

Mahealani

Mijn naam is Mahealani Yeung, ik ben 15 jaar, zit op de Open Schoolgemeenschap Bijlmer en ik heb stage gelopen bij PostNL. Karin Bongenaar van Champs on Stage heeft ons een sollicitatietraining gegeven en geregeld dat Marjolein van PostNL naar onze school kwam voor een presentatie...

Champs on Stage heeft op Facebook verhalen voor leerlingen die meedoen aan het programma.
Heb je geen idee waar je stage kan gaan lopen?
Stel je het telefoontje naar een stage organisatie elke keer uit?

Like onze Facebook pagina of stuur ons een bericht voor snelle hulp!